„Opcije ili barijere – šta ispred sebe vidi mladi BH preduzetnik?“

U okviru projekta „Kreativnost Za Sve“ u četvrtak16.7.2020. od 18h održaće se sedmo Veče Kreativnosti pod nazivom „Opcije ili barijere – šta ispred sebe vidi potencijalni mladi BH preduzetnik?“. Ovo je posljednje Veče Kreativnosti, a i ono će se odvijati putem Online Webinara uživo iz BRDO Coworking prostora (BRDO Coworking Space) te se može pratiti preko Facebook Live stranice https://www.facebook.com/tuzla.live/live/.

Svoje dosadašnje iskustvo, razmišljanja i poglede o tome kakve su perspektive za startup-ei mlade kreativce/preduzetnike u BiH prezentirati će Benjamin Huseinefendić i Haris Aličić članovi MAD STATION startup tima iz Tuzle.

Potrudićemo se da kreiramo dinamičnu i komunikativnu atmosferu, a svi koji budu pratili Webinarmogu postaviti i svoja pitanja putem komentara na Facebook stranici na koje ćemo zajedno probati naći odgovor.

Prijavu za webinar se može izvršiti putem linka: http://bit.ly/PorKZS-1, poslije čega ćete emailom dobiti link za pristup Webinaru, a link za webinar je inače: https://www.facebook.com/tuzla.live/live/.

O projektu„Kreativnost Za Sve“:

Udruženje „Tuzla Live“(www.fb.com/tuzlalive) putem aktivnosti u BRDO coworking prostoru nastavlja biti centar kreativnosti ne samo u Tuzli nego i u cijeloj Bosni i Hercegovini. U narednom periodu otvaramo vrata BRDO coworking prostora svim mladim ljudima koji žele da čuju priče iz kreativnih industrija.

Cilj projekta „Kreativnost Za Sve“ je da mlade u Tuzli i Nišu, koji žele da čuju više o kreativnim industrijama i naprednim tehnologijama, osnaži kroz seriju edukacija i da pruži podršku Startapovima kroz mentorske sesije. Prvi korak u okviru projekta jeste organizacija Večeri kretivnosti. U narednom periodu biće organizovano 7 tematski podijeljenih Večeri kreativnosti.

Kreativnost za sve sprovodi se u partnerstvu sa Deli prostorom za kreativnim djelovanjem iz Niša (Srbija), a zahvaljujući podršci Beogradske otvorene škole u okviru projekta WeB4YES finansiranog od strane Evropske Unije./Jelena Husanović/

(originalna objava na stranici Udruženja: http://tuzlalive.org/?p=2047 )