Poduzetništvo:Namještaj Renesansa po želji kupaca

Renesansa je odavno postala sinonim za lijepo oblikovan i funkcionalan namještaj visokog kvaliteta i dobrih cijena, sa najpovoljnijim odnosom vrijednosti proizvoda i prodajnih cijena na ovim prostorima.

Osim proizvodnog pogona u Živinicama-lokalitete Ciljuge- Renesansa ima svoje prodajne salone u Živinicama i Tuzli.Prošla poslovna godina uspješno je završena.

“Na desetljećima dugoj tradiciji proizvodnje namještaja na području Grada Živinice, utemeljeno je preduzeće za proizvodnju i promet doo Renesansa Živinice.Iskusni menadžment i zaposlenici su nas postepenim razvojem proizvodnje tapaciranog namještaja svrstali među najinteresantije proizvođače u ovoj grani na području BiH, s aspekta zahtjeva kupaca po pitanju asortimana, dizajna, kvaliteta, funkcionalnosti i drugih svojstava proizvoda koji kreiraju njegovu vrijednost s jedne, kao i prodajne cijene s druge strane.Uprkos pandemiji COVID-19 povećavamo broj zaposlenih”, ističu u ovoj uspješnoj firmi.

Zbog potražnje namještaja na tržištu u ovoj godini doći će do povećanja broja zaposlenih radnika, ponajviše tapetara, stolara, šivačica, te montažera i radnika na pakovanju gotovih proizvoda.

Osim salona u Tuzli i Živinicama namještaj Renesanse može se nabaviti i kod distibutera širom Bosne i Hercegovine.U ovoj firmi česte su promotivne cijene i druge olakšice za kupovinu namještaja, kao i kupovina na kredit.