Radom u budućnost: Bogata ponuda rasada povrća i cvijeća

U ova teška vremena kada se pojavila pandemija, izazvana Korona virusom, opredjelila je mnoge da povećaju svoje poljoprivredne površine.Ona poznata izreka”da nema hljeba bez motike”,mnoge će animirati da posjiju što više.

Firma Radom u budućnost” pobrinula se da na vrijeme obezbijedi velike količine raznog sadnog materijala, povrća i cvijeća. Ova uspješna firma u obalsti agrara na području Grada Živinice, razvila je modernu stakleničku proizvodnju, sa vrhunskim agrotehničkim mjerama.Ovog proljeća nudi rasad povrća i cvijeća prve klase, zbog čega svakodnevno ovdje dolazi veliki broj onih koji žele kvalitetno povreće ili cvijeće, pogotovu što je izostao sadni materijal proizvođača s područja drugih općina.

“Radom u budućnost” d.o.o.Živinice nalazi se na putu Živinice-Barice, odmah iza HD Trumić, pored asfaltnog puta. O tome šta se sve može nabaviti, koje sadnice povrća i cvijeća, saznajemo od diretkora firme Edisona Ede Adrovića:

“Naš savremeni staklenik odgovara svim standardima, sa ravnomjernom je temperaturom tokom cijele godine, proizvodimo najkvalitetniju rasad raznih sjemena sa deklaracijom. Imamo više vrsta rasade paradajza, kao volovsko srce, cheri i novosadski jabučar. Imamo i veliki izbor paprika: Vedrana, slonovo uho, somborske i babure. Takođe nudimo veliki izbor kvalitetnih sadnica cvijeća”.

Svi oni koji žele kvalitetne sadnice pomenutog povrća i cvijetnih sadnica mogu se javiti na telefon broj 061 731-455. Adresa: Modračku ulicu 165, na putu prema Baricama./Š.G./