Renesansa doo:Uspjeh na Sajmu namještaja u Sarajevu

Živinice su poznate po dugogodišnjoj tradiciji prerade drveta.Industrija namještaja nije prestala prestankom rada giganta Konjuha.Posljednjih godina broj prerađivača drveta bilježi oko 30 manjih i srednih preduzeća.

Među proizvođačima namještaja je i firma Renesansa doo,vlasnika dr.Harisa Muratovića.Stalnim unapređenjem modela tapaciranog i drugog namještaja svrstali su Renesansu među najinteresantnije proizvođače namještaja u Bosni i Hercegovini.

U kvalitet proizvoda mogli su se ovih dana uvjeriti brojni posjetioci Međunarodnog sajma namještaja u sarajevskoj Zetri, gdje je Renesansa predstavila svoj namještaj.

“Ostao je još jedan sajamski dan i to u nedjelju i ističem da smo veoma zadovoljni velikim brojem posjetilaca na našem štandu, takođe smo zaključili važne ugovore sa poslovnim partnerima, koji su pokazali veliko interesovanje za nove modele koji do sada nisu bili predmetom naše proizvodnje”, rekao nam je direktor Renesanse dr.Haris Muratović.

Renesansa je na Sajmu namještaja u Zetri imala štand na površini od 200 kvadratnih metara.Danas, u subotu, Sajam se može posjetiti do 20 sati, a u nedljelju od 10,30 do 16 sati.