Renesansa-sinonim funkcionalnog namještaja

Renesansa je odavno sinonim za lijepo oblikovan i funkcionalan namještaj visokog kvaliteta i dobrih cijena, s najpovoljnijim odnosom vrijednosti proizvoda i prodajnih cijena na ovim prostorima.

Od nedavno Salon namještaja Renesansa preselio se na novu lokaciju u Živinicama i nalazi se na adresi Ulica 1.marta b/b, odmah iza Trgovinskog centra Konzum.Osim u Živinicama, Salon namještaja nalazi se i u Tuzli, gdje kupce takođe svakodnevno očekuju proizvodi visokog kvaliteta.

“Poznato je da mi poduzetnici imamo mnogo problema od kada je nastupila pandemija COVID-19.Međutim, uspjeli smo opstati, uprkos velikim teškoćama.Nadamo se da će u budućnosti biti još bolje stanje, te da ćemo nastaviti poslovati kao i prije pandemije”, kaže nam osnivač uspješne firme Renesansa dr.sci.Hariz Muratović.

Renesansa redovno izbacuje na tržište nove proizvode, zahvaljujući prije svega iskustvu i stručnosti menadžemnta i zaposlenika ove firme, o čemu Muratović kaže:

“Iskusni menadžment i zaposlenici su nas postepenim razvojem proizvodnje tapaciranog namještaja svrstali među najinteresantije proizvođače u ovoj grani na području BiH, s aspekta zahtjeva kupaca po pitanju asortimana, dizajna, kvaliteta, funkcionalnosti i drugih svojstava proizvoda koji kreiraju njegovu vrijednost s jedne, kao i prodajne cijene s druge strane”.

Danas smo posjetili novi salon namještaja firme Renesansa, koji se nalazi odmah iza Konzuma i uvjerili se u kvalitet proizvedenog namještaja.Sugerišemo da posjetitite salone namještaja u Živinicama (Novi Grad,Ul.1.mart bb – iza Konzuma) ili u Tuzli u Poslovno zanatskom centru Stupine do B-11.

Osim vlastite proizvodnje širokog asortimana tapaciranog namještaja, garnitura za dnevni boravak, trosjeda, ležajeva, kauča i slično,a što je najbolje sve to po fabričkim cijenama, možete odabrati i pločasti ili namještaj od punog drveta od naših partnera, takođe po vrlo povoljnim cijenama, kažu nam u Renesansi./Š.G./