Sarajevo:Završena prva faza izgradnje Bingo City Centra

Bingo City Center od 12. 9. 2020.godine konačno u Sarajevu! Ovo je prva faza otvorenja u kojoj očekujemo da kupcima svoja vrata otvore hipermarket Bingo Plus, dm, Cocozebra, Caffeslatičarna Vatra, Juicy bar Bum Bar, Cvjećara Art, Optika Loris, Pixelmobile shop, Nakit Swiss & Jewellery, frizerski salon Change studio, IQOS, apoteka Pharmacy i poslovnica BH pošte.

Poseban doživljaj posjetiteljima će biti kupovina u hipermarketu koji se proteže na čak 10.700 m2. Riječ je o hipermarketu koji je zamišljen kao mjesto na kojem kupac može pronaći baš sve što mu treba, a sve po prepoznatljivim Bingovim cijenama. Povoljno i sve na jednom mjestu je slogan koji krasi ovu modern trgovinu. Jedinstven ambijent na odjelima Galerije okusa, Pet shopa, vinoteke, Techno i Fashion shopa, ali i ostalih odjela, oduševit će i najzahtjevnijeg potrošača. Ovaj market sa devetnaest blagajni će sigurno postati omiljeno mjesto za sve vrste kupovine u Sarajevu. U sklopu hipermarketa je i kutak za predah, gdje će kupci moći konzumirati hranu kupljenu na gastro odjelu, pekari ili delikatesu.

Sigurnismo da će veliki Bingo za velike želje oduševiti brojne posjetitelje, posebno one koji vole ići u velike kupovine i pronaći sve na jednom mjestu.Mnogi će se obradovati i drugoj fazi otvorenja kada će prve posjetitelje primiti Cinestar kino s 10 dvoranana 3.100 m2, kao i ostali poslovni prostori, uključujući restoran i igraonicu koji se prostiru na 4.250 metara kvadratnih.

Bingo City Center zauzima površinu od 44.500 kvadratnih metara, te će svojom veličinom i kvalitetom ponude predstavljati neponovljivo iskustvo shoppinga.

Iz Binga napominju sve posjetitelje da poštuju propisane higijensko-epidemiološke mjere, a u skladu s tim za prvih nekoliko hiljada posjetilaca osigurali su zaštitne maske./Tim za medije/