SUPPLEMAN dolazi u Živinice

Otvara se drugi po redu SUPPLEMAN suplementi shop ŽIVINICE. Prvi domaći suplement shop izvorno sa našeg područja širi svoj lanac trgovina tako što 03.08.2020.godine (ponedeljak) otvara svoj shop sada i u našem gradu i to na atraktivnoj lokaciji renoviranog 2. sprata OMEGA Centra, koji se nalazi na glavnom gradskom šetalištu Bulevar.

SUPPLEMAN suplementi je najbrže rastući u BiH, te najbolji i najpoznatiji suplement shop na TK-a. Sa svojim poslovnicama u Tuzli, Živinicama i pripremama trećeg objekta, čije otvaranje nam iz uprave ove kompanije najavljuju da slijedi u još jednom gradu blizu nas, sa dragośću možemo reći da su Živinice dobile još nešto svoje na što možemo biti ponosni, kako u BiH, tako i šire.

Ovaj lanac trgovina sportske suplementacije i sportske opreme nudi najveći i najkvalitetniji asortiman svjetskih brendova, kao što su OPTIMUM NUTRITION, MYPROTEIN, ANIMAL, UNIVERSAL, MUSCLETECH, BSN, NUTREX, PROSUPPS, SELF OMNINUTRITION, te mnoge druge brendove.

Ovdje možete pronaći širok asortiman suplementacije u različitim cjenovnim varijacijama, a to znači da jedno pakovanje kreatina možete sebi priuštiti po cijeni od čak 15 KM i sve do 35 KM ili 1 kg proteina u rasponu od 39 KM pa sve do 77 KM.

Također, povodom otvaranja prvih 7 dana čekaju vas popusti na cjelokupan asortiman od 10% do 25 %, te razna iznenađenja i gratisi, stoga požurite iskoristiti priliku, posjetite SUPPLEMAN poslovnicu u OMEGA Centru na Bulevaru i priuštite sebi najbolje suplemente po najboljim cijenama. Suppleman – BE YOUR OWN HEROImageImage