TRUCKTECHNIK: Sve za kamionske dijelove

Među uspješnijim trgovinskim firmama u gradu sve značajnije rezultate postiže prodavnica kamionskih dijelova pod nazivom TRUCKTECHNIK.Nalazi se na dvije lokaciji u središnjem dijelu Živinica, iza RK Omega, Ulica 25.novembar blok 1 i uz magistralni put 99.

Vlasnici TRUCKTECHNIK su mladi poduzetnici Dževad Hamzić i Salih Kadić, koji nam rekoše da iz godine u godinu firma sve bolje posluje:

“Ualazimo u našu petu poslovnu godinu i za taj period smo stekli značajna iskustva za rad u ovoj branši. Drumski saobraćaj je u stalnom usponu i ocijenili smo da je to ono što bi nam moglo donijeti stabilnost na tržištu rezervnih dijelova za kamione. Imamo sav teretni program, posebno za WABBCO i KNOR, te kvalitetna ulja i maziva.Specijalizovani smo za prodaju transportnim preduzećima širom BiH, takođe i preduzećima za puteve i drugih, koji u svom voznom parku imaju privredna vozila”.

Poslovna politika TRUCKTECHNIK se zasniva na stalnom snabdijevanju tržišta visoko kvalitetnim dijelovima za vozila iz privrednog programa. Ovako koncipirana poslovna politika zahtjeva neprestani razvoj, koji je usmjeren na postizanje kompletnosti i komplementarnosti asortimana, kroz saradnju sa najpoznatijim proizvodačima.

Na jednom mjestu ovdje ćete pronaći kompletan asortiman iz programa pomenutih marki svjetskog ugleda, a sve to po povoljnim cijenama dijelova provjerenog kvaliteta./Š.G./

Radno vrijeme svakim danom od 8 do 16,30 sati, subotom od 8 do 16 sati.Nedjelja i praznici su neradni dani.

Više informacija možete dobiti na telefone:061 950-822, 061 394-082 i 035 774-310