ZH-ZOLA: Uspio proljetni Shopping Day

Već po tradiciji u proljeće firma ZH-ZOLA organizuje Shopping Day, gdje kupci po veoma povoljnim popustom i do 20 odsto mogu kupiti svoje potrebštine, a s obzirom da je proljeće vrijeme kada ima mnogo posla u kući, dvorištu i na posjedima, imalo se šta i kupovati. ZH-ZOLA kupcima je danas ponudila popuste na svih 25 hiljada artikala, pa i ne čudi što je gužva na svim odjelima ove renomirane firme.

Direktor firme ZH-ZOLA Emir Zoletić je zadovoljan velikim odzivom kupaca, koji su prepoznali mjesto prave kupovine i tim povodom je rekao:

“Proljetni današnji Shopping Day je izuzetno uspješan i želim se zahvaliti kupcima na povjerenju, jer je posjeta i kupovina najbolja do sada. U funkciju smo stavili sve kapacitete i od samog jutarnjeg otvaranja pa evo do 12 sati posjete su sve veće, jer svi koji nas posjete mogu naći nešto što im je potrebno. Ovo je velika prilika da se kupuje po sniženim cijenama od 5 do 20 odsto, pa zato svi žele iskoristiti ovu jedinstvenu priliku”.

Podsjećamo sve one koji se još nisu odlučili da iskoriste priliku, jer je ZH-ZOLA svoj Prodajni centar odlučio držati otvorenim sve do večeras u 19 sati.

Šta odabrati i šta vas čeka večeras do 19 sati?

Današnji “PROLJETNI SHOPPING DAY” nudi svih 25000 artikala na akciji, od kojih posebno izdvajamo:
BIJELA TEHNIKA -20%
RASVJETA -20%
ELEKTROMATERIJALI -20%
KERAMICKE PLOČICE -20%
OPREMA ZA KUPATILA -20%
VRTNI PROGRAM -20%
SVE ZA DOMAĆINSTVO -20%
BOJE I LAKOVI -20%
SUHA GRADNJA -20%
CRIJEP -10%
PELET -10%
VODOMATERIJAL -10%
ALATI -20%
FASADE -10%
KOTLOVI NA PELET ECO LINE KOVAN -5% + 1 TONA PELETA GRATIS
KOTLOVI NA PELET LAFAT -20%

I MNOGA DRUGA IZNENAĐENJA!