ZH-ZOLA: Velika posjeta kupaca na Šoping dayu

Danas je firma ZH-ZOLA organizovala uspjeli Shoping day, pod sloganom „Jedino mi poklanjamo za rođendan“. Kako se i najavilo prethodnim sloganom riječ je o rođendanu, tj.prvoj godišnjici rada novog Prodajnog centra ZH-Zole.

Kao poklon vjerni kupci danas su mogli, uz izuzetne popuste, nabaviti robu iz prodajnog asortimana, a radilo se o svih 25.000 artikala sniženih do 20 odsto, u zavisnosti od vrste robe. O današnjoj kupovini uz popust, direktor ZH-Zole Emir Zoletić kaže:

“Šoping day smo organizovali povodom našeg prvog rođendana u novom Poradjnom centru. Zahvaljujem se našim kupcima, koji su iskoristili ovu povoljnu priliku kupovine uz popust na mnogim materijalima i do 20 odsto. Šoping day smo organizovali u saradnji sa našim dobavljačima i to je naš zajednički poklon mnogim kupcima koji su nas danas posjetili. Imaćemo još ovako korisnih akcija, koje su se pokazale veoma uspješnim, kako za prodavce, tako i kupce, jer je današnja posjeta bila izuzetno velika”, rekao nam je direktor Zoletić.

Firma ZH-ZOLA Živinice godinama postiže pozitivne poslovne rezulate. Tradicija prometa građevinskog materijala svrstala je ovu firmu u pouzdanog partnera u graditeljstvu. Danas ZH-ZOLA uspješno djeluje na području čitave BiH i ovlašteni su partneri vodećih firmi u proizvodnji građevinskog materijala, te te savih rooba potrebnih za dom./Š.G./