ZH-ZOLA: Veliko interesovanje za današnji “Novogodišnji Shoping Day”

Približavaju se veliki praznici, a tada najviše trošimo novce, jer tih pretprazničkih dana ne smije ništa nedostajati. Da bi ipak bilo moguće nabaviti što više potrebnih artikala, a da puno ne košta, i ovoga puta pobrinula se firma ZH-ZOLA.

Danas je veliki “Novogodišnji Shopping Day” i već od prvih jutarnjih sati bilježimo velike posjete ovom trgovinskom centru.

Direktor firme ZH-ZOLA Emir Zoletić je zadovoljan velikim odzivom kupaca, koji su prepoznali mjesto prave kupovine i tim povodom je rekao:

“Ovo danas je jubilej-5 godina od kada smo počeli organizovati Novogodišnji Shopping Day i zadovoljan sam odzivom naših kupaca.Svakako da su naši građani imali razloga doći u naš Prodajni centar, jer imamo na raspolaganju svih 25 hiljada artikala, za koje smo odredili veliki popust, od 5 do 20 odsto, a na neke proizvode čak i 30 do 40 odsto.Imamo u ponudi brendove svjetski poznatih proizvođača bijele tehnike i TV prijemnika, tako da su ovi pretpraznički dani pravo vrijeme za nabavku ovih uređaja po najpovoljnijim cijenama, jer ako je Nova godina u pitanju, zašto da ne bude i neki novi uređaj u stanu”!

Godina na izmaku bila je uspješna, poslovni rezultati su pozitivni i o tome Zoletić kaže:

“Bila je ovo izuzetno uspješna godina, u kojoj bilježimo povećanje prihoda za 8 odsto, kao i povećanje broja zaposlenih, tako da nas danas ima 60 na  platnom spisku. Iako je okruženje opterećeno brojnim teškoćama i nestabilnosti, a uz to i sve više mladih napušta naše krajeve, postižemo rekordne parametre u svim segmentima poslovanja.Očekujemo dalji rast prihoda i naredne, 2019.godine.Kupci su prepoznali kvalitet naše ponude i usluge, a u nastavku ćemo nastojati još proširiti naš asortiman.Sigurno je da ćemo zadržati onu poznatu krilaticu “da budemo drugačiji od ostalih”, uz obavezu da ćemo i dalje imati najpoznatije brendove svjetskih proizvođači, a za kvalitet usluge ne treba uopće sumnjati”, rekao je direktor Zoletić, uz poziv građanima da mogu navratiti na današnji “Novogodišnji Shopping Day” sve do 18 sati.

Ovaj današnji veliki popust nije u cjelosti kao američki Black Friday, najznačajniji dan za kupovinu u SAD-u, ali nudi građanima velike popuste, koje treba iskoristiti do kraja dana, odnosno danas do 18 sati./Š.G./