ZH-ZOLA: Zajednička proslava “Rođendanskog Šoping dana”

Danas je u Prodajnom centru ZH-ZOLA Šoping dan, a u povodu petog rođendana otvaranja ovog odavno prepoznatljivog trgovinskog središta TK, gdje kupci mogu birati veliki izbor raznih roba.

Kako protiče ovaj “Rođendanski šoping dan”?- pitamo direktora firme ZH-ZOLA Emira Zoletića:

“Zadovoljan sam velikim odzivom kupaca, zajedno slavimo naš peti rođendan od kada smo otvorili naš Prodajni centar.Od otvaranja Prodajnog centra jutros u 7 sati kupci stalno dolaze i sve ih je više.Jako ih je mnogo, tako da nam je najveći problem parking prostor.Uglavnom svi su zadovoljni velikim popustom i izborom 25 hiljada artikala koje nudimo po povoljnim uslovima od 5 do 20 odsto.Drago mi je što ljudi dolaze da zajedno proslavimo našu petu godišnjicu.Hvala im, a znamo da osim Živinica dolaze iz Lukavca, Tuzle, Banovića, Kalesije i drugih mjesta”, rekao je Zoletić.

Među brojnim kupcima zatekli smo Suada Pekmića, koji je takođe zadovoljan današnjim popustom:

“Isplati se doći na Šoping dan ZH-ZOLE, to nikada ne propuštam.Danas sam kupio građevinski materijal, a supruga je odabrala jedan koristan kućanski aparat.Hvala firmi ZH-ZOLA koja nam omogućava povoljne uslove za kupovinu”.

Osim povoljnih uslova trgovanja raznim artiklima, a ima ih 25 hiljada, ZH-ZOLA je častila kupce sokovima i slatkišima, tako da su svi imali priliku osvježiti se.

Prodajni centar ZH-ZOLA otvoren je večeras do 19 sati-zato svi u kola i pravac ZH-ZOLA./Š.Gadžo/