ZH-ZOLA:Danas i sutra posjetite Shopping dan

Danas i sutra u Prodajnom centru ZH-Zola održava se PROLJETNI SHOPPING DAYS.Prema očekivanjima veliki broj kupaca danas je posjetio firmu i odabrao najpotrebnije artikle.O današnjim aktivnostima u Prodajnom centru ZH-ZOLA direktor Emir Zoletić kaže:

“Izuzetno smo zadovoljni današnjom posjetom, a očekujemo sutra još više kupaca, s obzirom da je subota neradni dan.Poslije dužeg vremena u trajanju od oko 3 godine, zbog poznatih problema izazvanim pandemijiom COVID-19, ali i svjesni trenutka stanja tokom ukrajinske krize, želimo naše dosadašnje kupce nagraditi značajnim popustom.Imamo na raspolaganju preko 25 hiljada artikala sa značajnim popustom.Sve to ne bi mogli bez naših dobavljača koji su nam omogućili povoljnije uslove prodaje.

Pozivam sve građane da nas posjete i sutra, da se uvjere u kvalitet svjtskih brendova i odaberu ono što im je potrebno po veoma povoljnim cijenama”,istakao je Zoletić.

Podsjećamo još jednom na popust svih 25.000 artikala koji su još sutra, u subotu,na akciji od kojih posebno izdvajamo:
BIJELA TEHNIKA -20%
RASVJETA -20%
ELEKTROMATERIJALI -20%
KERAMICKE PLOČICE -20%
OPREMA ZA KUPATILA -20%
VRTNI PROGRAM -20%
SVE ZA DOMAĆINSTVO -20%
BOJE I LAKOVI -20%
SUHA GRADNJA -10%
CRIJEP -7%
VODOMATERIJAL -10%
ALATI -20%
FASADE -10%
CENTROMETAL KOTLOVI -20%

ZH-ZOLA je u saradnji sa MKF Partner kreirao jedinstvenu ponudu! Svi kreditno sposobni kupci mogu dobiti robni kredit u roku od 30 minuta. Iskoristite ovu akciju u sklopu naših Shopping dana! Jednostavno i lako, sve obavljate u našem bau centru, dobijate odobren kredit za kupovinu svih artikala iz naše ponude”, poručili su iz ZH- Zole.