ZH-ZOLA:Danas uspio Shopping Days-sutra još bolje

Uprkos pandemiji COVID-19 tradicija šopinga, uz značajn popust, nije zaustavljena u firmi ZH-ZOLA.Danas i sutra održavaju se tradicionalni Shopping Days.

O rezultatima današnjeg, prvog dana, direktor firme Emir Zoletić kaže:

“U skladu s našoom tradicijom organizovanja Novogodišnjeg Shopping Days, zadovoljni smo što smo danas i sutra ponovo zajedno s našim kupcima, kojima se zahvaljujemo jer su prepoznali kvalitet i posjetili nas u velikom broju”.

Zoletić ističe da je ovoga puta bilo drugačije u odnosu na ranije godine, a sve u interesu zadovoljstva kupaca:

“Zbog pandemije riješili smo da šoping, uz značajan popust, traje dva dana, za razliku od ranijih godina kada je to bilo jedan dan.S obzirom na nastalu situaciju pridržavali smo se svih higijenskoepidemioloških mjera, te smo svim našim kupcima davali odgovarajuće brojeve na ulazu u tržni centar, a kada obave kupovinu vraćali su te brojeve.

Pozivam građane da nas i sutra posjete i iskoriste jedinstvenu priliku kupovine preko 24 hiljade raznih proizvoda po povoljnim uslovima.Na kraju, zahvalnost svim našim dobavljačima, uz čiju saradnju smo uspjeli prvi puta ove godine organizovati Shopping Days, po kojem smo postali prepoznatljivi”, rekao je direktor Zoletić.

Očekuje se da će od sutra posjeta Tržnom centru ZH-ZOLA biti još veća, s obzirom da je subota neradni dan, te će imati na raspolaganju veliki izbor potrebština./Š.G./