ZH-ZOLA:Usapješno počeo Rođendanski Shopping Days

Danas firma ZH-ZOLA obilježava deset godina od otvaranja Prodajnog centra, te je tim povodom organizovan Rođendanski Shopping Days.Od samog otvaranja Prodajnog centra bilježimo veliki broj posjetilaca, jer su popusti na sve artikle, a dostižu i do 30 odsto.

Direktor usješne firme ZH-Zola Eir Zoletić o rođendanu i popustima kaže:

“Danas je 10 godina našeg Prodajnog centra, koji smo otvorili 2014.godine.Svake godine svojim kupcima priredimo popuste na svih 30 hiljada artikala, počev od građevinskog materijala, bijele tehnike, rasvjete, uglavnom sve za dom tu je kod nas.Svake godine bilježimo rast prihoda, kako u prodaji u našim Živinicama, tako i distribuciji širom Bosne i Hercegovine.Drago nam je da je veliki broj naših građana još i prije 7 sati čekao da otvorimo Prodajni centar, pa je do 9,30 sati registrovano blizu 3 hiljade posjetilaca”.

Podsjećamo da je Rođendanski Shopping Days i sutra u nedjlju, 8.jula,te oni koji su spriječeni danas kupiti nešto za svoje potrebe mogu to učiniti i u nedjelju.Preostaje nam da Prodajnom centru čestitamo jubilej 10 godina od otvaranja i uspješnog rada. /Š.G./