GO Naša stranka:Podrška Predraga Kojovića

GO Naša stranka Živinice danas je organizovala uličnu štand prezentaciju kandidata za lokalne izbore. Manifestaciji je prisustvovao i Predrag Kojović, poslanik Parlamentarne skupštine BiH, sa delegacijom rukovodstva Naše stranke BiH.

Osim podjele promotivnog materijala građani su iskoristili priliku da razgovaraju sa kandidatima ove političke partije za Gradko vijeće Živinice, kao i sa predsjednikom Naše stranke BiH Predragom Kojovićem, koji nam je ovom prilikom rekao:

“Pozivam građane Živinica da izađu 15.novembra na izbore i pridržavajući se epidemioloških mjera, glasaju za kandidate Naše stranke, za novu politiku, koja u konačnici vodi ka jednoj novoj, drugačijoj, boljoj BiH za sve nas. Ostati kući znači glasati za status quo, znači glasati za nastavak propadanja u siromaštvo, za nastavak iseljavanja mladih”,rekao je Kojović.

Nositelj liste i predsjednik GO Naše stranke Živinice Muradif Mujkanović je poručio građanima uoči predstojećih lokalnih izbora:

“Nadam se da će građani prepoznati naše kvalitete i ono što mi želimo postići ukoliko dobijemo povjerenje.Kampanju vodimo na civilizovan način i pozivam građane da ocjene kako je ko radio i da se prema tome odrede. Između ostalog,smanjit ćemo naknade izabranim dužnosnicima i vijećnicima i taj novac treba ići za pomoć privredi”!/Š.G./