GO SDA: Zapisano na promotivnom štandu

Danas je GO SDA Živinice upriličio druženje kandidata na izbornoj listi ove političke partije sa građanima.Na promotivnom štandu postavljen je reklamni materijal i prospekti, a kandidati su se družili sa građanima i predstavljali Program aktivnosti za naredni period.

Kandidati su kroz ugodan razgovor upoznali građane sa platformom i ciljevima SDA u narednom periodu, ističući da se u protekle 4 godine naš grad preporodio infrastrukturno i u privrednom smislu, uz poseban napredak kulture i sadržaja za mlade.

Edina Šišić je doktorica medicine i nalazi se pod rednim brojem 13. liste kandidata SDA za Gradsko vijeće Živinice, a o današnjoj promociji kaže:

“Razgovarali smo i družili se sa građanima, predsatvlili smo Program rada u kratkim crtama i jako sam zadovoljna odzivom i podrškom koju nam ukazuju građani.Reakcije su pozitivne i ukoliko dobijem povjerenje građana na predstojećim izborima radit ćemo na daljem poboljšanju života građana i prosperitetu Grada Živinice”.

Edina Šišić je još istakla da je vrijeme da se i ženama pokloni povjerenje, te da u većem broju budu zastupljene u Gradskom vijeću Živinice./Š.G./