GO SDP:Promotivni štand privukao pažnju prolaznika

U okviru predizbornih aktivnosti danas je GO SDP Živinice organizovao promotivni štand, na kojem su građanima predstavljali kandidate za predstojeće novembarske izbore.Uz prospekte kandidata za GV Živinice i gradonačelnicu, dijeljen je reklamni materijal.

Kandidat za Gradsko vijeće Živinice prof.Hamdo Salkić je na broju 17. i o svojoj kandidaturi i kampanji kaže:

“Naš je cilj uvijek isti, a to znači uvijek uz građane-ne samo kad je predizborna kampanja već uvijek.To je kod nas u kontinuitetu.Svaki puta unosimo nešto novo u kampanji, bez obzira što su ovoga puta uslovi specifični s obzirom na pandemiju COVID-19.

Naš kandidatkinja za gradonačelnicu je Amila Hodžić, dobro poznata u gradu kao karakterna osoba, dosljedna, uspješna poduzetnica i društveno sportski radnika, borac za pravdu.Naša lista je spoj mladosti i iskustva, čak više mladosti nego iskustva.Sada je to novi pročišćeni SDP, te pozivam građane da podrže Amilu Hodžić i naše kandidate”.

Tokom trajanja štanda pojedini kandidati za Gradsko vijeće Živinice razgovarali su sa prolaznicima i odgovarali na njihova pitanja , kako bi i na taj način približili svoje programske ciljeve.”Dosljedno i s karakterom”./Tim za medije/