GO SDP:Završni predizborni promo štand

Na samom kraju predizborne kampanje, želim se zahvaliti u svoje lično ime, u ime IŠ i komletne GO SDP Živinice svim našim sugrađanima koji su nam u proteklih mjesec dana davali nesebičnu podršku.

Ovogodišnja predizborna kampanja vođena je u posebnim, vanrednim okolnostima, ali i u tako teškoj situaciji SDP je ostao dosljedan svojih ideje i pokazao da je pravi rasadnik školovanih, stručnih i mladih perspektivnih kadrova.Uz brojne poteškoće vodili smo dostojanstvenu ali i modernu predizbornu kampanju.

Ovom prilikom, kao šef izbornog štaba, posevnu zahvalnost upućujem svim građanima, članovima i simpatizerima, a posebno mladim aktivistima prepunih novih ideja za rad na terenu.Poštovani sugrađani na djelu imate jedan novi podmlađeni, pročišćeni SDP predvođen našom predsjednicom i ako Bog da budućom gradonačelnicom Amilom Hodžić.

Naša lista kandidata za GV i kandidatkinja za gradonačelnicu su tim koji sigurno može povesti Živinice prosperitetnim, evropskim putem i riješiti brojne nagomilane probleme koji tište naše sugrađane.
Dragi sugrađani u nedjelju kada izađete na izbore prije svega vodite brigu o svom zdravlju i zdravlju svojih najmilijih, jer zdravlje nam je je preče od bilo koje vlasti i fotelja.

Poštovani živiničani još jednom pokažite na djelu svoju dosljednost, prkos i karakter. Pokažite da jasno prepoznajete da obraz nije đon.Idemo zajedno u korak s vrsmenom graditi Živinice, evropski grad istih prava za sve nas. Jer nismo isti!!!Do pobjede…/Šef izbornog štaba GO SDP Živinice Enes Avdić/