Kadir Gavranović:Poziv za izbor najkvalitetnijih kadrova

Na predstojećim novembarskim lokalnim izborima Koalicija BOSS-LDS zajedničiki nastupa, a jedan od kandidata za Gradsko vijeće Živinice je i Kadir Gavranović, pod rednim brojem 7.

Osim što se isticao na radnim mjestima u firmama za koje je radio, Kadir Gavranović je poznat kao aktivan društveno-politički radnik, posebno u Mjesnoj zajednici Oskova.Punih 25 godina je član Savjeta MZ Oskova, a jedan mandat bio je i predsjednik Savjeta ove MZ.

Tokom tih dugih godina dao je značajan doprinos realizaciji raznih projekata, često koje je i sam inicirao.Time je dao veliki doprinos stvaranju boljih uslova za život građana.

Pripadnik je Armije BiH od početka do završetka odbrambeno-oslobodilačkog rata.Za svoj rad i doprinos razvitku MZ Oskova i Grada Živinice dobitnik je mnogih priznanja, među kojima i najviše priznanje -Plaketu povodom Dana Grada Živinice 2019.godine.

“Da bi postigao još više za našu MZ Oskova i Grad Živinice svrstao sam se među kandidate za Gradsko vijeće Živinice, te pozivam građane da prepoznaju prave kvalitete i vrijednosti bilo kojeg kandidata iz bilo koje političke partije-neka izaberu po vlastitoj ocjeni”, poručio je kandidat Koalicije BOSS-LDS Kadir Gavranović.