Mersija Kovačević:Odluke za brži razvoj

Mersija Kovačević je kanidatkinja GO SDA Živinice za Gradsko vijeće i nalazi se na broju 16.izborne liste ove političke partije.

Mersija je rođena 1975.godine i tokom školovanja bila je među najbojim učenicima, a svoju profesionalnu ljubav usmjerila je ka prosvjetnim aktivnostima i radu s djecom, te je upisala Filozofski fakultet u Tuzli, koji uspješno završava i stiče stručno zvanje profesor razredne nastave.

Već je 25 godina njenog uspješnog rada sa djecom u razrednoj nastavi i to u Osnovnoj školi Đurđevik.Tokom svog rada postizala je zapažene rezultate, a, kako sama kaže, najveći joj je uspjeh-uspjeh njenih bivših učenika, koji su danas takođe usješni ljudi , mnogi i akademski obrazovani.

“Moja kandidatura za Gradsko vijeće Živinice je ustvari moja podrška GO SDA Živinice, da dam svoj doprinos donošenju kvalitetnih odluka, koje će pomoći opći napredak cijelog područja Grada Živinice.Pozivam građane da 15.oktobra podrže našu listu, jer samo sa SNAŽNOM SDA-SIGURNA JE BiH”, poručuje profesorica Mersija Kovačević.