Nihad Đulović:Prioritet zaustaviti odlazak mladih

Među kandidatima GO SDP Živinice za Gradsko vijeće nalazi se i Nihad Đulović, pod rednim brojem 24.Nihad je zaslužio povjerenje svoje političke partije, jer je to postigao predanim radom i aktivnostima na realizaciji raznih projekata infrastrukture.

Nihadovi ciljevi su jasni, želi da poboljša uslove u zajednici, te da zaustavi odlazak mladih.

Nihad Đulović je školovanje počeo u OŠ Šerići, potom nastavio Elektro tehničku u Živinicama,te stekao zanimanje elektrotehničar energetike.Uspješan je poduzetnik i svoje znanje želi da stavi u funkciju poboljšanja uslova života svog mjesta stanovanja u Suhoj.To se posebno odnosi na trajno rješenje infrastrukture, posebno snabdijevanje pitkom vodom i uređenje kanalizacione mreže.

“U Suhoj ima par mostova koje treba urediti i sanirati, kao i da se ograde postave na njih. Među prioritetima je i uređenje korita rječice Sušice.Želja mi je da dobijemo kvalitetnu uličnu rasvjetu i da omogućimo svim mještanima da besplatno dobivaju vodu.Posebno bi bilo od koristi da realizujemo projekat centralne mljekare za lokalne farmere, odnosno otkupnu stanicu kako bi olakšali farmerima plasman mlijeka”, kazao je Nihad.

Osim svega navedenog, Nihad želi i da se angažuje da preuredi javne površine u svojoj Mjesnoj Zajednici Suha, kao i svim mjesnim zajednicama Grada Živinice.