Održan promotivni štand Platforme za progres

Danas je u Živinicama Platforma za progres postavil promotivni štand i upoznala građane sa svojim programskim zadacima.Sa građanima je razgovarala Alma Đerzić Imamović, kandidat ove političke partije za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, pod rednim brojem 1:

“Neki su me u posljednje dvije godine upoznali kao ženu sa megafonom na protestnim šetnjama za građane BiH, a koje je organizovala Platforma za progres.U ovom predizbornom periodu, nadam se da su me građani  upoznali kao jedinu ženu nositeljicu liste za Državni parlament u vašoj izbornoj jedinici (5. Tuzlanski kanton, Posavski kanton i Brčko distrikt (opcija FBiH).Upoznajte me kao poslovno i životno ostvarenu kandidatkinju koja kroz život ide samo zahvaljujući svojim kompetencijama”, rekla je Alma Đerzić Imamović.

Kaže da je zadovoljna današnjim razgovorom  sa građankama i građanima Živinica, koji su preuzimali promotivni materijal i bolje se upoznali sa ovom političkom opcijom:

“Ukoliko budem izabrana građani će imati priliku poslije izbora da me prepoznaju kao Vaš megafon u državnom parlamentu. Megafon građana koji žele i vjeruju u ovu državu. Jer, koliko god bilo teško provesti neke od ideja, zajedno sa vama to će biti moguće.Puno je političkih poruka narednih dana.Građane samo molim, da poslušaju svoja iskustva sa dosadašnjim politikama, da se okrenete oko sebe i podsjetite šta su sve uradili od naše Bosne i Hercegovine, naše sadašnjosti i budućnosti.

Vrijeme je da to počnemo ispravljati, sa novim ljudima, entuzijazmom.Ili će budućnost biti kao i prošlost, ili će biti RED.RAD.MIR”,rekla je Alma Đerzić Imamović-nositeljica liste za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine.