OO PDA Živinice: MIS BiH Halida Krajšnik potpisala pristupnicu

OO PDA Živincie uspješno provodi aktivnosti na predizbornim kampanjami i u svoje redove prima sve više članova, posebno mladih. Tako je danas upriličen prijem i potpisivanje pristupnice u najjaču i vladajuću stranku na TK nove članice ove političke partije, naše poznate MIS BiH  Halide Krajšnik.

Prilikom svečanog prijema i potpisivanja pristupnice srdačne čestitke našoj živiničkoj i BH ljepotici čestitali su mr. Said Muhić, predsjednik OO PDA Živinice i dr. Narcisa Šiljegović, predsjednica Asocijacije žena OO PDA Živinice i poslanica u Skupštini TK.

Predsjednik OO PDA Živinice mr.Said Muhić je povodom današenjeg prijema Halide Krajšnik izjavio:

“Za ovu političku stranku su, pored ostalih, od posebnog značaja mladi svih struktura, kao i njihove ideje, na kojima je jedino moguće graditi održivu i prosperitetnu Bosnu i Hercegovinu. Od danas smo posebno zadovoljni učlanjenjem naše ljepotice, Miss BiH”.

Halida Krajšnik je izrazila posebno zadovoljstvo svojim učlanjenjem i prilikom da podrži PDA kandidate na svim listama, a posebno dr. sc. Mirsada Kukića, kao osobu koja je u posljednje vrijeme fascinirala sve zdrave snage i postala svakodnevna priča o uspjehu.

” Zato ovom odlukom, namjeravam javno pozvati sve moje prijateljice i prijatelje širom kantona i BiH, kao i sve građane da se uključe i podrže najuspješnije i ovaj pokret, ukoliko želimo ostati svoji na svome i graditi zemlju po mjeri njenih građana, jer ovako stanje nije rješenje“, rekla je BH misica Halida Lida Krajšnik./Tim za medije/