OO SBB Živinice: Večeras centralni predizborni skup

Danas, petak-28.septembra, će se održati centralni predizborni skup Saveza za bolju budućnost BiH – SBB OO Živinice. Promotivni skup održat će se od 19:30 sati u velikoj sali BKC Živinice.

Skupu će se obratiti kandidati SBB za sve nivoe vlasti i predsjednik SBB BiH i kandidat za člana Predsjedništva BiH Fahrudin Radončić.

Kandidati SBB će takođe govoriti na centralnom predizbornom skupu: mr.Sanel Razić- predsjednik OO SBB Živinice i nosilac liste za Predstavnički dom Parlamenta FBiH,Jasmin Rahimić-kandidat za Skupštinu TK, Amela Mehmedović-kandidat za Predsatvnički dom Parlamenta FBiH, dr.Hidajet Rahimić-kandidat za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH i Bahrudin Hadžiefendić-kandidat za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH.

Pred večerašnji centralni predizborni skup OO SBB Živinice organizovo je info pult u centru grada, gdje su prolaznicima dijeljeni propagandni materijali, a kandidadti ove partije za predstojeće izbore  su razgovarali sa prolaznicima. Predsjednik OO SBB Živinice mr.Sanel Razić je izjavio:

“Bit će to veličanstven skup, koji će okupiti naše članove, simpatizere i ostale građane, gdje ćemo predstaviti Program naše poličke partije, a koji obećava put BiH ka Evropskoj uniji i NATO paktu. Najoštrije osuđujem govor mržnje i incidente koji se događaju na skupovima pojedinih političkih partija, koje pozivam da se vrate u okvire demokratskog procesa, bez nasilja i govora mržnje”./Š.G./