OO SBiH Živinice: Predizborna kampanja prema utvrđenom planu

Predsjednik OO SBiH Asmir Hasić zadovoljan je aktivnostima koje ova politička partija organizuje u predizbornim kampanjama. Održano je više javnih skupova, info štandova i drugih oblika promotivnih aktivnosti, koje imaju za cilj građanima objasniti programe koje žele realizovati u vrijeme poslije izbora i dobivanja povjerenja građana. O tome više saznajemo od predsjednika Hasića, nosioca liste za Zastupnički dom Parlamenta Federacije BIH:

“Na svim našim skupovima zadovoljni smo velikim brojem odziva građana, koji nam daju podršku i ulijevaju snagu da istrajemo u našim aktivnostima. Posebno sam zadovoljan predizbornim skupom u Šerićima, koji je nadmašio sva očekivanja.Osim mene prisutnima su se obratili predsjednik SBiH Amer Jerlagić, kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH, predsjednik Kantonalnog odbora SBiH mr. Besim Imamović, kandidat za Federalni parlament, prof.dr. Sead Selimović, nosilac liste za državni Parlament BiH, te naši kandidati za Kantonalnu skupštinu Kadić Henrijeta i Pepić Emir.Svi prisutni su poslali snažnu poruku iz Šerića da naša djeca moraju gradit svoju državu, a ne tuđe države, te da je dugo čekati još 4 godine za novu priliku”, rekao je Hasić.

Tokom proteklih godina pokazalo se da je Asmir Hasić istinski borac za ljudska prava i veliki humanitarac. Čovjek koji je svojim predanim radom i angažmanom preporodio SBiH, kako u Živinicama, tako i na TK. Smatra se za jednog od najaktivnijih poslanika u Skupštini TK tokm protekle četiri godine.

Tvorac je i realizator mnogih projekata u oblasti infrastrukture, koji su umnogome uljepšali i olakšali živote građana Tuzlanskog kantona i šire.Najbolja potvrda za sve navedeno jeste bezrezervna podrška za Asmira Hasića, koja iz godine u godinu enormno raste, a kao dokaz prepoznavanja iskrenog i predanog rada za narod pohvale dolaze iz svih mjesta./Tim za medije/