SDP:Veliko spremanje za velike prevare

Vladajuća oligarhija nije slučajno izabrala slobodarske Živinice za početak izborne kampanje.Naš grad je, upravo njima, godinama bio trn u oku jer su ovdje trpjeli najteže izborne poraze.

Upravo zbog toga su nama Živiničanima i Živiničankama decenijama pljačkali sve što se opljačkati i upropastiti može.

Gradonačelnik grada Živinice , ujedno šef gradskog i kantonalnog Izbornog štaba SDA po naređenju SVOJIH šefova, koji mu svakodnevno komanduju i “usmjeravaju” poslušno je za ovaj doček njihovog vođe, stavio na raspolaganje sve gradske resurse.

Konjuh i njegova imovina će ovih dana poslužiti kao parking prostor za doček “velikog vođe”, jer će naši poltroni učiniti sve, da barem na 2 minute i oni budu prvi do Bakira.Tako će gradska bina na bulevaru koja, barem u nekoj normalnoj urbanoj sredini, treba biti na raspolaganju kulturno-umjetničkim segmentima našeg društva, biti besplatno prepuštena sultanu za još jednu salvu laži,obmana i nikad ispunjenih obećanja.

U vremenu ogromne inflacije kada obični radnici, penzioneri, demobilisani borci jedva sastavljaju kraj s krajem, SDA oligarhija sebi dopusti da gradske resurse blokira na tri dana i na sve to potroši 100.000 KM narodnih para. Takvi ljudi kažu za sebe da imaju osjećaj za narod i žele biti lideri. U nastavku nekoliko fotografija koje MORATE pogledati.

Džaba sve pare i vreće zlata, 2. Oktobra režim pada i odlazi u zaborav , a građani ove napaćene zemlje konačno dobivaju pravnu državu jednaku za sve./Tim za medije/