Pašage Gogica 4
75270 Živinice
Tel.:        +387 35 740-030
Tel./Fax.: +387 35 772-130
 

DOO «ADEN» ŽIVINICE specijalizovana je firma trgovinske djeltanosti za pormet roba i usluga u zemlji i inostranstvu, površine 3 000 m2.U Robnoj kuci «ADEN», u Hipermarketu i Salonu namještaja, bijele tehnike i pokucstva nudimo širok izbor najraznovrsnijih roba od preko hiljadu domacih i svjetskih proizvodaca.

POSJETITE NAŠ HIPERMARKET I ODABERITE:
– sve prehrambene robe klasicne i zdarave prirodne hrane
– proizvodi za licnu higijenu i higijenu stana-preduzeca
– širok izbor odjece, obuce, posteljine, ljetni program, djecije igracke, bicikli, galanterija…
– posude izradeno od najraznovrsnijih materijala

Aden 01

Aden 02

SALON MAJEŠTAJA, BIJELE TEHNIKE I POKUCSTVA:
– trpezarijske garniture
– plocasti namještaj /visece kuhinje, regali, kompjuterski stolovi, vješalice
– Sobe, ugaone secije, ležaji, garniture, kauci, tepisi, itisoni, posteljina
– TV uredaji, pleyeri, DVD, muzicke linije, tranzistori – program svjetskih proizvodaca LG, Panasonik, Samsung, Beko, Philips, Grunding
– štednjaci na plin i struju, frižideri, zamrzivaci, mašine za veš i pranje posuda, usisivaci za prašinu – klasicni i na vodu, ostali elektro uredaji za domacinstva

MI SMO NABAVILI-VI ODABERITE!
Aden 03
Aden 04
I to nije sve! Za svoje kupce «ADEN», u saradnji s proizvođačima roba, organizuje akcijske prodaje i nagradne igre. Zato, izborom «ADENA» za partnera, osim kupovine po povoljnim cijenama, možete postati dobitnik vrijednih nagrada!

Aden 05

«ADEN» je izvšio adaptaciju prodajnog objekta u MZ Rudar i otvorio savremenu samoposlugu, sa bogatim izborom raznih roba široke potrošnje.U sklopu ove trgovinske kompanije otvoren je moderan prodajni prostor u centru Podgajeva, kraj magistralnog puta Orašje-Sarajevo, čime se potrošačima pruža mogućnost da odaberu artikle poznatih proizvođača po povoljnim cijenama!

aden-rudar

Aden 07

Novi prodajni objekat u centru grada

ADEN je krajem marta 2011. godine proširio mrežu prodajnih objekata i tako svoje usluge još više približila građanima. Novi supermarket Aden je otvorio preko puta zgrade Udruženja penzionera, u bivšem Salonu namještaja Krivaja u Živinicama.

“Želja nam je da poboljšamo uslugu i približimo naše proizvode građanima. Supermarket smo otvorili u stambnen–poslovnom objektu u cenrtru grada, smještenom u blizini hotela Konjuh i Gradske dvorane, tako da je pri ruci građanima tog dijela grada. U ovom prodajnom objektu može se naći sve što je svakodnevna potreba naših kupaca, tako da radi tih nabavki više nemaju potrebu dolaziti u naš Hipermarket kraj Gradske pijace”, ističe direktor Adena Šefket Salihodžić.

Ono što je posebno važno za istaći su povoljne cijene, niže nego u nekim drugim sličnim prodajnim objektima, što je takođe, razlog više da navratite u novi Supermarket Adena u Živinicama!

Aden 08

Nove prodavnice u Podgajevioma i Suhoj

aaaaaaa--1ff aaaaaaa--3f