BK Živinice:Održana manifestacija”CoolTura for CoolKids2020″

Biciklistički klub Živinice organizovao je na Gradskom bulevaru uspjelu zabavno/edukativno druženje pod nazivom “CoolTura for CoolKids2020”.

“Gradski bulevar smo ispunili dječijim smijehom i igrom, a pri tom kroz biciklistički poligon probudili u djeci malo takmičarskog duha i ko zna možda u budućnosti jedan od ovih klinaca i klinceza postane sampion u biciklizmu. Na kraju najbolji od djevojčica i dječaka su dobili vrijedne nagrade”, kažu nam u BK Živinice.

BK Živinice imao je značajnu podršku oko organizacije zabavno/edukativnog druženje  “CoolTura for CoolKids2020”.O tome više saznajemo od predsjednika BK Živinice Rame Ramića:

“Ovaj događaj ne bi mogli realizovati bez naših prijatelja iz talijanske nevladine organizacije CISP koja nas uvijek podržava u ovakvim i sličnim projektima. Moramo pomenuti i Dino kafu koja je pripremala najbolju kafu za roditelje . Također moramo pomenuti i živinicku firmu Aden, koja je mališanima obezbijedila sokiće i naravno zahvaliti još jednoj živinickoj firmi WIFI keks, koja je svoje najslađe proizvode pripremila za degustaciju. Također, zahvaljujemo i volonterima iz Crvenog križa, koji su sanitetski obezbjeđivali ovaj naš događaj”,rekao nam je aktivista BK Živinice Ramo Ramić.

Kako je to sve lijepo izgledalo možemo pogledati na fotosima i video zapisu.