BK Živinice:Sutra biciklijadu “CoolTura 10”

Biciklistički klub Živinice i ove godine, jubilarno 10. puta po redu, u suradnji i pod pokroviteljstvom grada Živinica i gradonačelnika, organizuje tradicionalnu biciklijadu u povodu obilježavanja Dana Grada Živinica.

Datum biciklijade je 23.06.2019. godine, a vrijeme okupljanja i prijave su na Gradskom bulevaru od 9:30 sati.

Start rekreativne vožnje je u 11:00 sati.

Vozi se do Planinarskog doma Drenik. Tura je nešto zahtjevnija s tim da će se brzina i tempo biti prilagođeni najsporijim učesnicima. Za sve učesnike u planinarskom domu Drenik ce biti pripremljen ručak kao i osvježenje.Učesnici će moći da vide prelijepu prirodu Zaštićenog pejzaža “Konjuh”, kao i prelijepe vidike i vodopad.

Poželjno je da svi imamo ispravne (mountain bike) bicikle kao i kacigu.

Svi učesnici voze isključivo na vlastitu odgovornost i BK Živinice se odriče odgovornosti za bilo kakvu štetu koju učesnici nanesu sebi, drugim učesnicima ili trećim licima u toku trajanja ture. Učešćem u vožnji učesnici prihvataju ova pravila i dužni su da poštuju upute organizatora u toku ture.

OVO JE TURA KOJU NIKAKO NE SMIJETE PROPUSTITI, PRIPREMILI SMO VAM PUNO IZNENADJENJA. SVI STE POZVANI I SVI DOĐITE DA SE DRUZIMO I UŽIVAMO U LJEPOTAMA ZASTIĆENOG PEJZAŽA KONJUH./Ramo Ramić/