BS BiH:Biciklistička utrka “Tuzla 25.maj”

Biciklisticki klub Zmaj od Bosne Tuzla u nedelju, 12.7.2020.godine, organizator je međunarodne biciklističke utrke “Tuzla 25.maj”, koja se boduje za Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Biciklistički Savez Bosne i Hercegovine poziva da s obzirom da nam slijede takmičenja, koja čekamo već duži period zbog ove pandemije, da se svi učesnici događaja striktno pridržavaju uputa i ranije donesenih odluka UO BiSaBiH vezano za ovu situaciju u kojoj se trenutno nalazimo, preporuka organizatora, kao i kriznih stožera u cilju prevencije i zaštite svih sudionika događaja.Nadalje, pridržavajte se uputa koje su navedene u pravilniku za ovu godinu i kada su u pitanju i prijave, prenosi za mlađe kategorije. Također i kazne koje su izrečene, a nisu izmirene, neće se dozvoliti start ni vozaču ni ekipi za koju nastupa.Tko nema licencu u bilo kojoj formi, neće moći startovati.

Svim učesnicima želimo mnogo sreće, vjetar u leđa i pozivamo na fer i korektno natjecanje./Komesar Lige Mirnas Mujezinović, Nac.Komesar/