Colibri stvara talente za Premijer ligu BiH

Škole nogometa postale su prepoznatljive po stvaranju novih talenata, od kojih su mnogi stigli do premijerligaških klubova.Tako je i Školi nogometa Colibri, čiji treneri upornim i stručnim radom nastoje pomoći mladima da ovladaju vještinama ove čarobne igre, najpopularnije među sportovima.

Trener Nedim Mahmutović kaže nam kako su ovih dana dva mlada talenta Škole nogometa Colibri pristupili tuzlanskoj Slobodi:

“Čast nam je što su dva mlada fudbalera predstavljena u popularnom tuzlanskom Premijerligašu Slobodi, a to su Kristijan Tunjić i Armin Selimović. Po svemu sudeći, do kraja prelaznog roka, crveno crne će pojačati još par igrača iz našeg pogona, a sve je rezultat dogovorene suradnje naša dva kluba”!

Jedan od načina da Škola nogometa Colibri uspješno funkcioniše jeste i podrška građana, koji kupovinom članske karte postaju dio porodice ove popularne Škole i doprinose razvoju nogometa.Mladi Colibrija se uspješno takmiče i osvajaju prva mjesta, a kako je bilo nakon jesenje polusezone Mahmutović kaže:

“Jesenji dio prvenstva je završen. Iza Colibri je najuspješnija polusezona od postanka, jer od 9 utakmica postigli smo isto toliko pobjeda i fantastičnu gol razliku: 33 postignuta i samo 2 primljena gola, što naš napad i odbranu čini najboljima u ligi”.

Poželimo ovoj uspješnoj mladoj nogometnoj družini još puno uspjeha, a mladim talentima da stignu i do najdražeg dresa državne reprezentacije!/Š.G./