I ove godine besplatna Ljetna škola košarke

Draga djeco (djevojčice i dječaci), roditelji, ljubitelji košarke, zadovoljstvo nam je što Vas i ove godine možemo pozvati na BESPLATNU LJETNU ŠKOLU KOŠARKE.
Naime, KK ŽIVINICE I KK ABC BASKET TUZLA, zajednički kreću u projekat besplatne ljetne škole košarke.

Nakon što smo prošle godine organizovali besplatnu ljetnu školu košarke i nakon što je ista rezultirala odličnim rezultatima, pozivima u reprezentaciju pojedinim članovima, ove godine KK ŽIVINICE I KK ABC BASKET TUZLA zajednički organizuju BESPLATNU ŠKOLU KOŠARKE, koja će se održati u sportskoj dvorani u Živinicama dana 09.07.2019. godine (utorak) od 17.00-18.30 sati, kao i 12.07.2019 (petak) od 18.30h do 20.00 sati.

Nakon prošlogodišnje uspješne besplatne škole košarke, kada je upisano više od stotinu djece, a što je rezultiralo formiranjem i takmičenjem svih kategorija kluba (pionirske, kadetske, juniorske selekcije) kao i osnivanje Ženskog košarkaskog kluba ABC BASKET ŽIVINICE (prvog u historiji košarke u Živinicama), pozivamo sve dječake i djevojčice, stariju djecu, omladinu, uzrasta od 7 godina pa do 18 godina, da i ove godine uzmu učešće i budu sudionici besplatne ljetne škole košarke.

Obećavamo Vam lijepo druženje, upoznavanje i predstavljanje svih čari i ljepota koje daje košarka, a sve uz prisustvo, nadzor i prezentaciju odličnih trenera.
Treninzi će biti organizovani po uzrasnim kategorijama. Svim polaznicima besplatne škole košarke bit će uručene prigodne diplome i organizovan završni turnir.

Zato dodite da zajedno treniramo, a mi Vam obećavamo odličnu zabavu kao i prošle godine.Napravite prve košarkaške korake zajedno sa nama.Dodji i budi dio naše košarkaške porodice koja se svakim danom sve više širi.

Sportski pozdrav.

Kontakt za prijavu 061290985 i 065320390 kao i zvanična stranica KK ŽIVINICE I KK ABC BASKET./UPRAVA KK ŽIVINICE I KK ABC BASKET TUZLA/