KBS Seiken: Nova učenička zvanja

Juče je KBS Seiken u Gradskoj dvorani Živinice organizovao polaganje za učenička zvanja. Zimski termin polaganja predviđen je za pretežno mlađe uzraste, njih oko 120, koji čine trečinu od ukupnog broja članova našeg kluba.

Svi kandidati su pokazali zavidan nivo znanja i položili za veća zvanja, te im ovom prilikom čestitamo, kao i njihovim roditeljima, vjerujući i nadajući se da će im ovo biti ogromna motivacija za još veći anganžam, kako na treninzima, tako i na takmičenjima.

Već u skorije vrijeme očekuje nas nastavak takmičarske sezone, sa velikim brojem turnira koje planiramo posjetiti. Mi ih sa nestrpljenjem iščekujemo, te im se istinski radujemo, stavljajući akcenat na federalno i državno prvenstvo, spremni za nove zajedničke uspjehe na državnom i internacionalnom nivou!

Tako su na najbolji način naši mladi članovi iskoristili zimski školski raspust i uz karate vještine zasluženo došli do novih priznanja, tj.raznobojnih pojaseva ove borilačke vještine./Press: Uprava KBS “Seiken” Živinice/