KBS Seiken:Uspješno učešće na seminaru u Neumu

Završen je ljetni karate seminar u Neumu, koji je trajao od prošle srijede,a u tehničkoj organizaciji Karate saveza FBiH. Naš klub KBS Seiken je na pomenutom seminaru imao 8 učesnika, koji su uživali tokom cijelog seminara, sticajući nova znanja od vrhunskih stručnjaka, instruktora karatea.

U okviru seminara, jučer je održano i polaganje za majstorska zvanja, a naš klub je bogatiji za pet novih majstorskih zvanja:
1. Zenunović Larisa – 1. DAN
2. Ahmetović Šejla – 1. DAN
3. Šišić Ahmed – 1. DAN
4. Pirić Bahrudin – 1. DAN
5. Omerkić Alem – 2. DAN

Najiskrenije čestitke našim majstorima koji su uspješno položili za nova zvanja, a oni koji nažalost nisu sada uspjeli, nema predavanja, glavu gore, jer u mjesecu januaru nas očekuje tradicionalni karate seminar na Ilidži, u okviru kojeg će se također održati polaganje za majstorska zvanja, za koji ćemo se max. pripremiti i ostvariti zacrtane ciljeve.

ONAJ KOJI POBJEĐUJE NIKAD NE ODUSTAJE, ONAJ KOJI ODUSTAJE NIKAD NE POBJEĐUJE!Idemo dalje, još jači, u nove zajedničke pobjede!

Ekipu su na pomenutom seminaru izuzetno odgovorno i uspješno, od prvog do posljednjeg dana, predvodili naši vrijedni treneri Omerkić Alem i Jagodić Almedin./Uprava KBS Seiken/