KBS Šotokan:Saopšenje za javnost

U nedjelju,30.maja, u Sportskoj dvorani u Bijeljini, u organizaciji KK UNSU Bijeljina, održano je međunarodno takmičenje u karateu u KATAMA i BORBAMA u uzrasnim kategorijama djeca od 6 do 13 godina, kadeti, juniori i seniori . Na ovom takmičenju učešće je uzelo oko 490 takmičara iz 52 kluba BiH,Crne Gore,Srbije,Hrvatske,Slovenije,Slovačke,Belgije i Austrije.

Za naš klub Šotokan nastupili su Mušić Advija i Ćasurović Džemal u borbama u četri različite kategorije i osvojili četiri medalje: 2 srebrene i 2 bronzane.Rezultati koje ostvaruju naši zakmičari pokazuje da se u Karate klubu ŠOTOKAN radi kvalitetno i da trenerski tim veoma dobro prenosi svoje bogato takmičarsko iskustvo stečeno na domaćim i međunarodnim borilištima na mlađe takmičare.Takmičari K.K. ŠOTOKAN Živinice nastavljaju sa pripremama za takmičenja koja su pred nama.Nadamo se da će naši takmičari na predstojećim takmičenjima ostvariti još bolji rezultat .
Zahvaljujemo se ovim putem podršci roditelja naših članova i našem sponzoru ATRIJUS PROJEKT.

Naravno za sve uspjehe i takmičarske rezultate zaslužni su i naši treneri Bojić Ahmo, Bulić Hanifa i Ćasurović Emrah./Tim za medije/