KK Živinice:Besplatna Škola košarke

Dragi dječaci i drage djevojčice svih uzrasta, zahvaljujući podršci Grada Živinice, Ministarstva za kulturu, sport i mlade TK, kao i podršci naših sponzora, za vas smo pripremili BESPLATNU ŠKOLU KOŠARKE!

Prva škola košarke koja starta sa radom je Druga osnovna škola Živinice. Škola košarke će zvanično startati u petak, 16. septembra!

Postanite dio naše velike košarkaške porodice i napravite svoje prve košarkaške korake u našem klubu sa našim stručnim i perspektivnim trenerima.

Pored trenažnog procesa, nastojaćemo da organizujemo što više prijateljskih utakmica, putovanja, ali i druženja van terena. Nakon završetka besplatne škole košarke, treninzi će se održavati po uzrasnim kategorijama, a startaće i Interna liga KK Živinice kroz koju ćemo vas pripremati za selekcije.

Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže na treninzima u Drugoj osnovnoj školi u
slijedećim terminima:
Utorak 18:30h
Petak 18:30h.

Sve što je potrebno da ponesete na trening jeste ljubav prema košarci, dobra volja, čiste patike i flašica sa vodom.

Uskoro će startati i sljedeće škole košarke, čim škole potvrde termine: Prva osnovna škola Živinice, OŠ Šerići i naš novi punkt – OŠ Stupari! Do tada, možete se priključiti drugarima na treninzima u Drugoj osnovnoj.

Za određene upite i više informacija javite nam se porukom u inbox na našoj Facebook stranici ili porukom u DM na našem Instagram nalogu (@kkzivinicemk) ili na brojeve trenera ispod (Viber, WhatsApp).

Koordinator za škole košarke – Trener Emir: +38762573784
Koordinator za selekcije – Trener Bakir: +38763488861