KK Živinice:Počinje borba za Premijer ligu BiH

KK Živinice u subotu, 6.marta, sa početkom u 14, 30 sati igra prvu utakmicu play off protiv ekipe KK Vogošća.Za naš klub i ekipu ovo je sigurno historijska utakmica, a sigurno i za košarku u Živinicama.

Nakon što je završen regularni dio A1 lige, ekipa KK Živinice je osvojila 1. mjesto u grupi Sjever, te će u play off igrati protiv drugoplasirane ekipe iz grupe Jug, a to je ekipa Vogošće.Već sad možemo konstatovati da smo ostvarili veliki uspjeh, te moramo pomenuti i zahvaliti se našim sponzorima koji su zajedno sa kolektivom KK ŽIVINICE zaslužni za lijepu sportsku priču iz Živinica.

Sigurno da nas u play off-u očekuje odlična utakmica, jer su ekipe motivisane i žele da ostvare još jedan korak bliže, a to je najviši rang takmičenja.Našim momcima, predvođeni trenerom Azurom Korlatovićem i kapitenom Korkutovićem, želimo mnogo sreće, te da nastave sa dobrom igrom i pobjedama.

S obzirom da zbog epidemioloških mjera nije dozvoljeno prisustvo publike, za naše vjerne navijače i simpatizere omogućit ćemo direktan prenos utakmice.
Sretno našim momcima./Tim za medije/