KK Živinice:Vrijeme je okupljanja mladih selekcija

U subotu, 20.avgusta, u 16:30 sati u Gradskoj dvorani, treneri Košarkaškog kluba Živinice će izvršiti prozivku naših mladih selekcija.

Naši pioniri, kadeti i juniori će upoznati Stručni štab koji je uz prvog trenera Azura Korlatovića pojačan diplomiranim trenerom i profesorom sporta, koji će ove godine posebnu pažnju pokloniti mladim članovima našeg kluba.

Ovom prilikom pozivamo i roditelje naših igrača da dođu na ovaj sastanak-trening, kako bi iskoristili priliku da se upoznaju sa trenerima i Upravom kluba, te da dobiju potrebne informacije zbog novonastale situacije i pojave novog kluba u našoj sredini koji je svojim načinom rada i pristupom unio određene nedoumice kod djece. Na tom sastanku ćemo roditelje i igrače upoznati sa planom rada za predstojeću sezonu, kao i sva tehnička pitanja na koja u ovom momentu možemo dati odgovore.

Na trening treba doći u opremi za treniranje.Pozivamo također sve mlade koji vole ovaj sport, a koji žele da se pridruže našem klubu, da dođu i postanu dio tima.

PIONIRI:
Adin Arslanović,Adnan Murić, Amon Habibović,Adin Arslanović, Adnan Murić, Amon Habibović, Benjamin Nišić, David Kojić, Elmin Trumić, Selman Hodžić, Zijad Muminović, Belmin Islamović, Benjamin Goletić, Dženan Goletić, Elmir Ramić, Tarik Halilović, Vedad Goletić, Bajrić Tarik i Mukić Bakir.

KADETI:Bakir Kalajac,Džavid Hadžić, Dženan Brčaninović Elnur Đulović, Ismail Parić, Mahir Jagodić, Maid Serhatlić, Minel Goletić, Tarik Taletović, Adnan Trumić, Adnan Dropić, Farik Mukić, Hamza Softić, Mahir Hodžić i Vedad Osmanović.

JUNIORI:Adin Jahić, Ahmed Bulić, Alen Hamzić, Eldar Umihanić, Mahir Paripović, Meho Ćasurović, Vedad Mašić, Alija Olovčić , Nijaz – Nino Musić , Vedad Hidić, Amel Modrić, Eldin Bešić, Ismail Smajlović i Tarik Salihodžić./Tim za medije/