Košarka:IBU Spartans-Čelik 81:85

Sinoć su igrane utakmice drugog dijela prvenstva u okviru A1 lige košarkaša Federacije BiH.U Živinicama su se sastale najmlađa i najstarija ekipa lige. Golobradi Spartanci su se svim snagama odupirali iskustvu ekipe Čelika i na kraju im je malo falilo do trijumfa.Susret IBU Spartans-Čelik završen je pobjedom gositiju 81:85.

Prije početka susreta smo saznali da novajlija Miranović neće moći igrati prvu utakmicu i ta vijest nas je mnogo poremetila. Naime, nakon promjene procedure pri registraciji kod KSBIH došli smo u situaciju da će Miranović svoj debi ipak igrati u Gračanici.I pored toga igrali smo fantastično, ali nakon povrede kapitena Čičkušića nismo uspjeli privesti utakmicu do kraja u našu korist.

Našim momcima čestitamo na borbenosti i zalaganju, te im želimo više sportske sreće u narednom dijelu prvenstva.Najbolji u našem timu bio je Klještan sa 31 poen, dok su na to sve dodali Nezirić 15, Čičkušić 13, Vrtagić 10, Livadić 7, Kamberović 3 i Antunović 2 koša./pres IBU Spartans-Meštrić A./