NK Priluk: U izgledu dovršetak stadiona

U Nogometnom klubu Priluk intenzivirane su aktvnosti na dovršetku stadiona, kako bi u što skorije vrijeme svoje utakmice igrali na svom terenu.Podsjećamo da je Priluk jedini član Druge lige Federacije BiH na području Grada Živincie, a svoje utakmice igra na gostujućim terenima.

Već nekoliko mjeseci vodi se akcija na postavljanju stolica, tako što građani koji žele uplate po 20 KM za stolicu na tribinama.

Nasvojoj fb stranici redovno postavljanju imena donatora, a evo i najnovije:

“Ovom prilikom se želimo zahvaliti Fondaciji Tuzlanske Zajednice koja je podržala naš projekat vezan za izgradnju kućica i samim time ubrzala naš cilj, a to je završetak stadiona. Zahvaljujemo se i našoj Mireli Omerkić koja je po ko zna koji puta bila tu za naš klub i učestvovala u izradi ovog projekta, zajedno sa našim članom i mladim aktivistom kluba Emirom Avdihodžićem. Prilikom realizacije projekta ponovno ćemo udružiti snage i završiti izgradnju našeg stadiona. Pokazali smo da samo zajedničkim radom možemo sve uraditi i zato smo tu gdje je smo – na samom pragu kojeg planiramo preći sljedeće godine”.

U to ime svim aktivistima, članovima NK Priluk, fudbalerima i upravi, čestitamo i želimo sretnu Novu godinu, sa željom više, a to je da igraju utakmice na svom terenu od 2021.godine.