OKI Živinice:Nakon uspjeha-prijem

Odbojkaški klub invalida Živinice postiže sve bolje rezultate, što je odraz vrlo dobrog rada i podrške lokalne zajednice.Nakon što su nedavno osvojili prvo mjesto na turniru u Banovićima, za OKI Živinice pripremljen je prijem gradonačelnika i predsjedavajućeg GV Živinice.

„Zahvaljujemo se našem gradonačelniku dr.Samiru Kamenjakoviću i predsjedavajućem GV Živinice Nailu Jusiću, koji su u našim prostorijama pripremili prijem u čast do sada postignutih uspjeha.Uslovi rada sve su nam bolji, pa ni rezultati ne izostaju“, rekao nam je perdsjednik OKI Živinice Sulejman Čerkezović.

Predsjedavajući Gradskog vijeća Živinice Nail Jusić čestitao je odbojkašima na postignutom uspjehu:

„Zadovoljstvo je što imamo tako dobru ekipu ratnih invalida, koja postiže sve bolje rezultate. Mi ćemo nastojati da obezbijedimo još bolje uslove, jer to ovih 30 odbojkaša, koliko ih ima OKI Živinice, u potpunosti zaslužuju.Nadam se da ćemo uspjeti nabaviti kombi za naše odbojkaše, kako bi im olakšali putovanja na utakmice“, rekao je Jusić.

Predsjednik Koordinacije boračkih organizacija Živinica Kemo Trakić se zahvalio gradskim vlastima na podršci odbojkašima:

„Naši odbojkaši, ratni invalidi, su zaslužili našu podršku i činit ćemo sve da se izborimo za još bolje uslove za treniranje i odigravanje utakmica.Tražili smo da se obezbjedi kombi vozilo za OKI Živinice i drago mi je što nailazimo na razumjevanje za rješenje tog problema.Polovinom ovog mjeseca održava se turnir u Lukavcu i očekujemo i tu značajan uspjeh, a prije svega, kad počne prvenstvo u Drugoj ligi FBiH -da nam OKI Živinice osvoji prvo mjesto i plasira se u Prvu ligu“.

Čestitke odbojkašima OKI Živinice uputili su predsjednik  Saveza RVI TK Fahrudin Hasanović i pomoćnik gradonačelnika Živinica mr.Said Čerkezović.

Poželimomo našim odbojkašima još mnogo uspjeha na terenima širom BiH./Š.G./