Promocija ženske košarke

Ljubitelji košarke, gradjani Živinica, zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na promociju ženske košarke koja će se održati 04.maja (subota) u Gradskoj dvorani u periodu od 12 do 15 sati.

Naime, po prvi put u historiji općine, a sada Grada, Živinice će imati i žensku selekciju-ŽENSKI KOŠARKAŠKI KLUB ŽIVINICE.

Za ovaj značajan trenutak razvoja sporta-košarke u Živinicama, pobrinuli smo se da izgleda i bude historijski za naš grad.Zadovoljstvo i velika nam je čast, što ćemo na promociju ženske košarke u Živinicama, ugostiti najbolju košarkašicu Bosne i Hercegovine svih vremena, najbolju košarkašicu bivše Jugoslavije, Europe i Svijeta, a sada i člana kuće slavnih, jednu-jedinu-neponovljivu RAZIJU MUJANOVIĆ.

Stoga, dodjite i budite dio spektakla u Živinicama, dodjite i budite podrška našim djevojčicama.

Formiranje ženske selekcije-ŽENSKI KOŠARKAŠKI KLUB ZIVINICE je svakako plod besplatne ljetne škole košarke koju je KK ŽIVINICE organizovao proteklog ljeta, kao i vrlo uspješne saradnje KK ŽIVINICE i KK ABC BASKET.

Dokaz za to su pionirska, kadetska i juniorska selekcija, koje su za samo jednu sezonu takmičenja ostvarili vrlo dobre rezultate, kao i sve veći broj djece i njihovih roditelja koja su prepoznali dobar rad KK ŽIVINICE I ABC BASKET.

KK ŽIVINICE nastavlja sa svojim projektima koji su isključivo u interesu i promociji našeg grada, a sve koji dodju na promociju ženske košarke, očekuje dobra zabava, nagrade, druženje sa našom Razom Mujanović i još mnogo zanimljivih sadržaja koje nećemo otkrivati, nek to bude iznenadjenje.
Svoj dolazak je potvrdio i načelnik općine gos. Samir Kamenjaković.

Dodjite da zajedno pišemo historiju.
Dodjite da podržimo naše djevojčice.
Dodjite i podržite osnivanje ŽENSKOG KOŠARKAŠKOG KLUBA ŽIVINICE.
Mi smo spremni…
Dobro nam došli./predsjednik KK Živinice Miki Halil Muratović/