RKS Tuzla:Dodjela priznanja najboljima

Završna manifestacija u okviru Lige mladih RKS Tuzla, „All Stars“ 2018/2019, u okviru koje će biti odigrane tri utakmice i dodijeljena priznanja za najbolje ekipe lige, bit će održana u petak 28. juna 2019. godine na stadionu Telex u Tuzli.

Regionalni košarkaški savez Tuzla organizuje Ligu mladih u tri starosne kategodije za mlade košarkaševeć 20 godina, a svake godine po završetku sezone priređuje revijalne utakmice u sve tri kategorije (pioniri, kadeti, juniori), nakon kojih se tradicionalo uručuju priznanja najboljim ekipama.

Dodjela priznanja za sezonu 2018./2019. i odigravanje revijalnih utakmica održat će se na sportskim terenima “Telex” u Tuzli, u petak 28.06.2019. godine sa početkom u 17.30 sati kada će početi prva revijalna utakmica.

Dobitnici priznanja u pionirskoj konkurenciji su KK Spartans Aluplastik,OKK Sloboda i KK Silver Kings, u kadetskoj konkurenciji OKK Sloboda, KK Lukavac i KK Silver Kings i u juniorskoj konkurenciji OKK Sloboda, KK Spartans Aluplastik i KK Lions./Tim za medije/