Usješna organizacija Konjuh Adventure-Feel the Nature 2023

Konjuh Adventure – Feel the Nature 2023 je održan 29. i 30. jula 2023. godine. Nikad brojniji događaj okupio je preko 130 bicikliste iz cijele naše zemlje. Iako teška i zahtjevna tura uvijek okupi veliki broj ljudi. BK Živinice je jako ponosan što po riječima učesnika ima najbolji biciklistički događaj u državi.

Konjuh Adventure je velikom broju biciklista postao obavezna tura, tura koja donosi sreću svima nama koji učestvujemo. Ništa drugačije nije bilo ni ove godine, provedena dva dana u zaštićenom pejzažu i netaknutoj prirodi koja nas okružuje zaista je nešto nezaboravno.

Svake godine se trudimo pomjeriti granicu i uraditi nešto novo. A najveća nagrada je kada vidimo zadovoljne i sretne učesnike.Događaj je prošao u najboljem redu.Zahvaljujemo svim učesnicima jer su bili tu i uveličali ovaj događaj.

Nama je jako bitno da uvijek sve bude na što boljem nivou pa se iz tog razloga trudimo svake godine podignuti nivo, tako da svake godine ubacimo neki novi sadržaj. Trudimo se obezbijediti šatore svima koji nemaju, uvijek imamo pratnju terenskih vozila koja voze osvježenje i drugu okrepu. U prijavnim obrazcima pitamo da li ima neko neki drugačiji zahtjev, te sve uvijek ispoštujemo.

Ono što nam mnogo znači jeste kada kažete da je ovo nešto nejverovatno i da je sigurno najbolji biciklistički događaj.Ovaj događaj ne bi bio moguć bez podrške Grada Živinice, Turističke zajednice grada Živinice i Zaštićenog pejzaža Konjuh.

Također prijatelji koji su podržali ovaj događaj su: Aden doo, Omega doo, Zelene doline, Dukat, Mesna industrija Semić, KonjuhLab i Spanish market.Veliko hvala Crvenom križu Tuzlanskog kantona koji je pružio sanitetsko obezbjeđenje našem događaju, zbog koga smo se osjećali mnogo sigurnije.

Na našim društvenim mrežama je podijeljen link sa obrazcem koji možete popuniti anonimno kako bi nam sugerirali na sve moguće nedostatke kao i pohvale vezane za događaj i naravno poputno anonimno ( ako ne želite da znamo ko ste ).
Ovo je oficijelni video događaja: