Živinička trka:Pobjednici Osman Junuzović i Lucia Kimano

Četvrta po redu “Živinička trka” uspješno je održana, a tome su svjedočili svi oni koji su učestvovali ili samo bili gledaoci!

Učešće na ovogodišnjoj trci su uzela 154 učesnika. Najbolji u muškoj konkurenciji bio je naš reprezentativac Osman Junuzovic, dok je u ženskoj konkurenciji najbolja bila Lucia Kimano!

Ovogodišnju trku zasigurno je obilježio nastup Lucie Kimano, hvala joj na učešću i čestitamo na pobjedi!

Hvala našim prijateljima iz Tuzle, i ARK Rekreativac i našem prijatelju Mirzet Valter Valter Halilović, hvala našim prijateljima iz Sarajeva, Zenice, Banovića, Konjica, Banja Luke, Bihaća, Novog Sada, Beograda, Zagreba….

U muškoj konkurenciji prva tri mjesta osvojili su:
1. Osman Junuzović
2.Nikola Pećić
3. Vladimir Pećić

U ženskoj konkruenciji prva tri mjesta pripala su:
1. Lucia Kimano
2.Hrnjić Elma
3. Amela Trožić

“Posebno bih se zahvalio našem prijatelju Mensur Redzic koji je imao ulogu Safety Cara i taj posao je u svom stilu odradio za 10+!

Posebna zahvala takođe ide našem generalnom pokrovitelju gospodinu Samiru Kamenjakoviću, našem Gradonačelniku koji je cijelo vrijeme bio support organizacije, takođe hvala i Gradskom vijeću Živinice!

Hvala našem zlatnom sponzoru kompaniji #Aluplastik Živinice i njenom vlasniku Faruzu Tulumoviću!Hvala našem srebrenom sponzoru #AuraOsiguranje!Jedno veliko hvala našim prijateljima iz Biciklističkog kluba Živinice!Takođe htio bih se posebno zahvaliti našim bronzanim sponzorima koji su prepoznali naš rad, a to su Mapex,HiH d.o.o.,SkyConcord,Termoglas,DinoKafa,ImperiaMarketing,GBT Banja Luka,,SeSarajka, MidenCompany i InVivo.Jedno posebno hvala momcima i djevojkama volonterima i članovima KBV “Flek Tom Cat” Živinice, koji su ovu manifestaciju iznijeli na svojim leđima”, rekao je poslije trke zadovoljni organizator i sportski aktivista Mirnes Vejzović!