Cvjećara Seka obara sve rekrode

Približava se 8.mart-Međunarodni dan žena i tada se najviše poklanjaju ruže, karanfili i aranžmani u vidu buketa raznobojnog i raznovrsnog cvijeća.U Cvjećari Seka sve je spremno i vlasnica cvijeća Melisa Butković o predstojećim danima kaže:

“Ništa ne prepušatam slučaju i znamo koliko je predstojeći praznik naših dama-žena, majki, supruga, djevojaka, sestara važan.Mi smo poplavili ruzama naš poslovni prostor i spremni smo za 8.mart u najjačem izdanju do sada.I ne samo ruže, već nezaobilazni karanfili i drugo cvijeće-sve na jednom mjestu.Idemo da oborimo sve rekorde do sada”, kaže simpatična i vješta Melisa Butković koja je odavno osvojila tržište cvijeća.

Cvijeće obilježava sve važne događaje u našim životima pa kada biramo buket za poklon, biramo ga prema osobnosti i onome što slavljenik voli. Zato taj buket pokazuje koliko poznajemo i volimo osobu kojoj ga poklanjamo, pogotovu kada je u pitanju 8.mart.

Cvijeće nas veže uz razne uspomene i predstavlja mali znak pažnje naših voljenih. Cvijeće nas povezuje i zato želimo da se ovim poslom bave sposobni ljudi koji taj posao vole, a takve osobe imamo u Cvjećari “Seka”, koja je za nešto više od jedne godine od osnivanja zadivila sve.Već od danas dobro ste došli u Cvjećaru Seka, gdje uz veliki izbor cvijeća možete odmah početi s poklonima voljenim osobama pred predstojeći Dan žena./Š.G./