Dvije decenije ugostiteljstva Aldina Memiševića

U ove ramazanske dane sve su češći zajednički iftari, od četiri do stotinjak osoba.Tako je i u Omegi, gdje se redovno održavaju zajednička druženja i razgovori u ove ramazanske mubarek dane.

Posla ima puno za kuhare , ali i konobare, a kako ide usluživanje kada je iftar saznajemo od Aldina Memiševića:

“Prilagodili smo se usluživati naše goste u večerima iftara, kada u ponudi imamo hranu koja je zdrava i hranjiva, tako da se svi postači osjećaju zadovoljno. Od nedavno ovdje u Omegi je posao ugositeljstva preuzeo Monogram , organizacija, kao i ponuda su vrhunski.Radim u ugostiteljstvu 20 godina,imam puno iskustva i gosti su zdaovoljni uslugom”, kaže nam Aldin Memišević.

Memišević je tokom dugih 20 godina stekao puno iskustva u radu, odgovoran je prema gostima, svojim kolegama i poslodavcima:

„Zadovoljan sam svojim poslom.Počeo sam raditi u Bingu, potom nastavio u Baščaršiji, zatim u Omegi. U posljednje vrijeme sam na istoj lokaciji, prvo u firmi „Old Story“ iz Tuzle, a od nedavno je to Monogram, nešto novo u našem gradu.Novi poslodavac je veoma poduzetna osoba i sve je krenulo na najvišem nivou. Svi mi koji ovjde radimo maksimalno se trudimo da u potpunosti obavimo sve svoje obaveze”, kaže vrijedni Memišević./Š.G./