Maskote “Vesela družina” Živinice

Uz rođendane ili praznike djecu je najpoželjnije obradovati igrama s maskotama i tada je to najpopularniji praznik u dječjem svijetu. Tada se naši najmlađi pretvaraju u ulogu koja im u datom trenutku najviše budi maštu i nudi im najviše mogućnosti za razvoj igre.

Djevojčice i dječaci se mogu pretvarati da su vile, spajdermeni, Lol lutkica, medvjedić, Pipi duga čarapa, Crvenkapica, slon ili klaun?

“Djeca odaberu masku kojom žele predstavljati svoje trenutne interese i neka u njoj igraju ulogu kakvu zamišljaju u svojoj mašti”, objašnjava nam Merima Čaušević Hajdarević, koja je nedavno otvorila u Živinicama dječiju maštaonicu pod nazivom “Vesela družina”.

Maskote u Živinicama su na raspolaganju za području cijelog Tuzlanskog kantona.

“Za sada smo imali najviše poziva da obradujemo djecu kada slave rođendan.Roditleji žele da djeca taj dan upamte po nečem nesvakidašnjem, a upravo za to stojimo na raspolaganju.Posjedujemo razne maske i pripremili smo slavljenicima niz prijatnih iznenađenja.Svaki mjesec jednom jetimu besplatno dolazimo na rođendan na području Živinica i Tuzle da mu uljepšamo bar malo svakodnevnicu”, kaže nam Merima.

Face painting pretvoriće vašu zabavu u nezaboravnu avanturu koju će vaši mališani zauvijek pamtiti.”Vesela družina” iz Živinica će se pobrinuti za super zabavu!

Dolazimo na Vašu adresu, pozovite nas-poruka je “Vesele družine”:/062 295 818/Kontaktirati nas možete na fb i instagram stranici Vesela druzina.