Motostar s najnovijim motorom za Hard Enduro takmičenja

Firma MOTOSTAR posvećena je prodaji motora i svih dijelo za dvotočkaše.Ovih dana po prvi puta u našem gradu obavljena je promotivna vožnja najaktuelnijim svjetskim motorom KTMSXC 300 TPI, austrijske proizvodnje.

Vlasnik firme Danijel Dane Delić kaže da se radi o vanvremenskom primejrku dvotočkaša, koji se na ovim prostorima tek treba da pojave:

“Riječ je o motoru koji se koristi na takmičenjima za sve vremenske prilike ili kako je to kod nas motorista raširen naziv Hard Enduro takmičenja.Bavim se motoristikom 43 godine, to mi je hobi koji neobično volim i zato imam mnogo motora, a mnoge sam i prodao.Bavim se i oldatajmerima i sarađujem širom svijeta kada je u pitanju i ova vrsta motoristike. Posjedujem gotovo sve vrste motora značajnijih proizvođača”.

Gotovo svaki slobodan prostor Danetove kuće popunjen je motorima ili djelovima za ova vozila.Kod njega se može popraviti svaki motor.Veliku pomoć u svom radu ima od sinova Stanka i Stefana, koji takođe nemaju tajni kada je u pitanju vožnja ili popravka dvotočkaša./Š.G./